Bestil Bogen RegnbueBroen

  • Skriv sms eller mail til: tlf. 2681 8515 eller stine@fredenshus.nu, hvor du skriver: “Ja Tak til RegnbueBroen” ~ efterfulgt af dit navn og din adresse.
  • Samtidig bedes du indbetale 222 kr. for bogen + 40 kr. porto = ialt 262 kr. på Mobile Pay 2681 8515 eller via bankoverførsel til 3409 12498810.
  • Når betaling er modtaget, sender jeg bogen til dig. Du kan også vælge at kigge forbi Fredens Hus til en kop te/kaffe med hyggelig snak og modtage bogen på den måde.

Verden er i kolossal forandring, og det kan føre alle mulige ting med sig, når der sker forandringer. Min erfaring er, at det føles bedst, når jeg formår at håndtere de ting, jeg selv forandrer, og samtidig bruger den erfaring til at navigere i verden, når det ikke er mig selv, der foretager forandringen.

Lige nu er der potentiale til, at mange mennesker ønsker grundlæggende forandring. Både nationalt, globalt og helt personligt individuelt. Og min historie handler om lige præcis det. Hvordan man kommer i gang med at skabe et mere ægte liv ~ et som på bedst mulige vis opfylder de inderste ønsker, og som giver os mulighed for at være lige præcis den, vi er. Uden filtre og betingelser og meget mere os selv. Det er stadig den største fortrydelse, mennesker har på deres dødsleje. De ville gerne have været meget mere sig selv.

For ni år siden lavede jeg den største forandring i mit liv til dato. Jeg sagde mit gamle liv op. Alt det, jeg indtil da havde opnået, lignede til forveksling en skabelon af den vej, vi som samfund har defineret som værende vejen til succes. Så jeg kender den vej, rigtig mange af os går. Det var bare ikke nok mere. Jeg ville have et eventyr. Jeg ville leve mine værdier ~ ikke bare tale om dem, når jeg blev spurgt til sammenkomster og i diskussioner på arbejdspladsen.

RegnbueBroen er den fortælling. Om rejsen hjem til mig selv. At foretage den rejse er ikke kun en opgave for alle mennesker, som ønsker selvudvikling. Det er en opgave for hvert eneste individ. At være den man er. Kun på den måde kan vi opnå varig forandring til større balance nationalt og globalt.

I Kærlighed, Stine

Udtalelser fra læsere af bogen:

Så fik jeg læst din bog. Den blev læst på en dag. Jeg kunne ikke lægge den væk. Det er et par dage siden, og bogen har fyldt mig siden med mange tanker og følelser. Du skriver på så enkel og samtidig levende måde om noget rigtig svært, nemlig livet og din måde at være i livet på. Jeg blev både fortryllet af din historie, af din rejse i livet og af den måde at fortælle om både din udvikling og dit forhold til universet. Du får det hele til at hænge sammen på en enkel måde.  Som jeg fortalte dig, er jeg psykolog og har jo læst rigtig mange bøger om udvikling og også personlige beretninger. Sjældent er jeg blevet så grebet af en beretning.

“Er ramt på mange planer over denne smukke bog ❤️ jeg kendte godt historien og alligevel kendte jeg kun en brøkdel. Bogen emmer af kærlighed på alle planer og opleves mange gange genkendelig og jeg føler en dybere forbindelse – ikke kun til forfatteren Stine Nygaard, som for øvrigt har b&b, fredens hus ved Sorø, hvis nu du vil nyde den danske sommer- men især også til mig selv ❤️ som var Stines bog endnu en brik i det mange dimensionerede puslespil, jeg lægger i disse uger.” Christina Aros, Inspirator, Coach oma.

“At få øje på magien godt hjulpet på vej af dig er virkelig ubeskriveligt. Jeg har nydt hvert sekund og må læse den igen.”

“Sikke en go bog du har skrevet – meget inspirerende. Og også en go ide – at skrive sin egen kærlighedshistorie ned. Det fik mig da i hvert fald til at reflektere over min egen.”

“Jeg er kommet i gang med din bog her i eftermiddag og hvor er den SKØN! ❤️Jeg har svært ved at slippe den igen ❤️ Den er så sødmefuld og fantastisk!”

“Jeg er vild med din bog og nyder den både i bidder og fra den ene ende til den anden. Er godt på vej til at have læst den hele. Den er super medrivende! Og fuld af guldkorn.”

Jeg blev færdig med din bog i fredags – jeg nød hver eneste side. Jeg må sige, du skriver i et meget fængslende sprog – formulerer dig rigtig godt – med et stort overblik og formår at holde din læser i et fast greb hele vejen. Det er en detaljeret læring i at leve med og følge sin intuition og dermed sit hjerte.”

Tak for din rejse over RegnbueBroen – smukkere rejseleder kunne man ikke ønske sig, både fysisk og psykisk. Skøn læsning.”

Jeg gik en tur efter dit besøg, og så begyndte jeg at læse din bog. Det gør jeg ellers meget sjældent – altså går i gang så hurtigt med en bog, MEN dén bog, den vil altså læses. Og jeg læste og læste og læste……. og så måtte jeg falde om og gemme den sidste trediedel.
Jeg elsker din måde at skrive/fortælle på. Mit hjerte hopper, smiler, græder og skraldgriner, danser og bliver helt stille, åååååh…….”

Så blev jeg færdig med at læse din bog, og jeg er dybt rørt og taknemmelig. Den er super velskrevet og gør at dens budskab og indhold bliver så tydeligt – i hvert fald for mig. Og som du allerede ved, lander den som en kæmpe gave for mig – TAK”

Det er som 1000 spejle der bare ønsker at blive set fra et sted dybt i mig og gir mig muligheden for at se mig fra et nyt sted.
Jeg er så taknemmelig.”

Bogen er fantastisk og dens magi er en glæde i mit liv der forandres så hurtigt i en indre udvikling ~ tak stine”

Jeg har læst din bog de sidste par dage og har ikke kunnet slippe den. Kæmpe respekt for dine valg og dine forståelser. Du holdt mig fast og pirrede min nysgerrighed i et fængslende sprog og veldisponeret spændende indhold. Tak for oplevelsen.”