Jeg er nu forfatter…

I morgen d. 12. juni 2020 kører jeg til Højbjerg ved Aarhus, hvor jeg vil modtage 333 eksemplarer af min helt ny~trykkede bog “RegnbueBroen ~ Én Kærlighedshistorie. Når jeg modtager min første kopi i hånden af trykkeren, fødes jeg som forfatter(indefra), og det er lidt spændende, hvordan det kommer til at føles.

Lige så snart jeg har modtaget mine bøger, tager jeg på en Bog Tour i Jylland og på Fyn, hvor jeg personligt afleverer alle bøger, som er blevet bestilt inden d. 5. juni. Bogen får således med det samme hjul at køre på, og jeg skal ud og skabe og finde guld på mit skattekort af menneskemøder, som inkluderer eventyrlige stop som Aarhus, Djursland, Den Genfundne Bro, Rødekro, Vejen, Fredericia, flere mindre byer på Fyn og naturligvis mit elskede Odense. Eventyreren i mit bliver rigeligt tilfredsstillet.

Efter endt Tour i Jylland og på Fyn venter forskellige Sjællandsture – Sorø, Vestsjælland, Nordsjælland, København, Sydsjælland/Lolland. Hvis du nu gerne vil være med på en af Sjællandsturene, kan du stadig sende en forespørgsel, om der evt. er plads til flere personlige afleveringer på en af ruterne med evt. besøg og på den måde komme med på mit skattekort.

Ellers kan bogen bestilles på følgende måde:

  • Skriv sms eller mail til: tlf. 2681 8515 eller stine@fredenshus.nu, hvor du skriver: “Ja Tak til RegnbueBroen” ~ efterfulgt af dit navn og din adresse.
  • Samtidig bedes du indbetale 222 kr. for bogen + 40 kr. porto = ialt 262 kr. på Mobile Pay 2681 8515 eller via bankoverførsel til 3409 12498810.
  • Når betaling er modtaget, sender jeg bogen til dig. Du kan også vælge at kigge forbi Fredens Hus til en kop te/kaffe med hyggelig snak og modtage bogen på den måde.

Bogens bagside lyder:

Er det muligt at leve livet som et Eventyr?

Først og fremmest skal jeg tro på, at det er en mulighed. Dernæst skal jeg have et ønske om at finde ud af, hvordan eventyr ser ud for mig. Måske er der endda noget, der kalder indefra…

Denne bog fortæller, hvordan den proces kan se ud, og jeg kan mærke, at jeg ønsker at dele mine oplevelser med dig nu, for måske kan du bruge dem – eller dele af dem. Jeg har nemlig erfaret, at jeg bliver inspireret og udvikler mig rigtig meget ved at dele historier med andre mennesker – og måske du har det lige sådan; eller har lyst til at få det sådan.

Jeg sagde engang til en veninde, at der er lige så mange kærlighedshistorier, som der er mennesker på jorden. Den sætning gentog hun tilbage til mig år senere, og lige pludselig faldt en masse oplevelser og erfaringer, jeg havde haft, siden jeg sagde det, på plads. For der er ikke lige så mange kærlighedshistorier, som der er par i denne verden. Der er lige så mange kærlighedshistorier, som der er individer på jorden.

Min rejse har ført mig ind i mig selv, og dér fandt jeg Kærlighed. Alle vores kærlighedsforhold er arenaer, hvor vi finder hjem til kernen af vores eksistens.

Livet på jorden handler om rejsen hjem.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.