ÅBNING af Fredens Hus 1. marts 2016

ÅBNING af Fredens Hus sker ved afholdelse af ÅBENT HUS

Tirsdag d. 1. marts slår Fredens Hus dørene op for et kombineret B&B og aktivitetshus på Krøjerup Overdrev 16 i Sorø. DU er VELKOMMEN!

Fra kl. 8-20 d. 1. marts 2016 er det muligt at komme på besøg og opleve det, Fredens Hus er blevet til. Du vil blive mødt af mig og budt personligt velkommen. Du kan opleve huset sammen med mig, alene eller sammen med andre ~ det er helt op til dig. Du kan gå på opdagelse i Solrummet, Månerummet, Regnbuerummet og det Grønne rum på første sal, som repræsenterer de fire elementer ~ og som udgør de rum, du kan leje her i huset. Der er også et stort fællesrum, som udgør centrum af alle rummene på første sal.

Du kan indtage Kærlighedsrummet i stueetagen og mærke, hvad det kan gøre for dig. Der er en god chance for, at du vil mærke dig selv her, så giv dig god tid.

Køkkenet serverer denne dag kaffe og te samt lidt snacks, som du kan nyde enten i køkkenets spisestue eller i Kærlighedsrummet. Der er fokus på økologisk næring af krop og sjæl. Køkkenet er vegetarisk.

305

Morgenudsigt fra Regnbuerummet

Du kan høre om rejsen hertil. Du kan få nogle ord omkring tankerne og visionerne for stedet samt helt konkret, hvad der allerede er planlagt i huset. Kom og hæng ud – måske møder du nogen, du skal møde!

Fred være med det…..og dig!

Stine Nygaard

NB. SE OGSÅ RETREATS!!!

Spirende forår hedder det første Retreat her i huset, og det er d. 4.-6. marts 2016. Du kan tilmelde dig allerede nu ved at kontakte mig – og du kan læse mere om det her.

Du kan også allerede booke overnatning i Fredens Hus. Du er hjertelig velkommen her!!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.